Waterschade iPhone

Het ergste wat je kan overkomen is natuurlijk als je haast hebt of op het punt staat om te vertrekken en je iPhone in een plas water valt. Dat was mij dus overkomen en kon er letterlijk wel om janken. Al mijn plannen voor die avond waren naar de knoppen ik kon niet meer bellen of Whatsappen helemaal niets meer. Veel mensen kunnen daar wel mee lachen maar voor mij was het een echte ramp die dag en bovendien vroeg ik me af “ zou mijn iPhone nog gerepareerd kunnen worden”.

Na wat op het internet te hebben gezocht kwam ik via deze site op de website van https://www.gsm-paradise.nl/ op deze site tikte ik direct waterschade iPhone in en werd ik doorgestuurd naar de pagina waar je het al direct wordt uitgelegd dat je deze mobiels niet open kunt maken en dat ook beslist niet moet proberen. Zij hadden daar specialisten voor in huis om zulke dingen weer op z´n pootjes terecht te kunnen laten komen( dat beweerde ze tenminste). Dus ben ik maar meteen in mijn auto gestapt en er even langs gegaan om te kijken wat er aan gedaan kon worden of dat ik beslist een andere iPhone zou moeten kopen.

Tot mijn grote verbazing zei de jongen die mij hielp, gaat u maar even zitten hoor dan hebben we hem zo weer voor u opgeknapt en mag u hem direct weer mee naar huis nemen. Dat was natuurlijk een geweldige oplossing voor mij want in die telefoon zaten al mijn gegevens, foto´s en dergelijk die ik echt niet kon missen en ze graag weer opnieuw in mijn bezit wilde hebben. Ik werd er wel meteen van op de hoogte gebracht dat het verstandig is om regelmatig een back-up van je iPhone te maken. Ik heb mijn iPhone gelukkig weer op zak en werkt prima plus meteen maar een leuk hoesje erbij gekocht om hem zo beter te beschermen. Super!